millagronstrand

Godmorgon ?

Nu är jag trött detta regn & rusk, halva oktober har verkligen regnat bort! Jag kan tycka att de är mysigt när man sitter inne på kvällen med lite tända ljus framför en film.. men inte som de varit nu ?.

Men idag är de lördag och jag vakna med toppen humör! Leon väckte mig klockan 08 och sov hela natten. Gissar att han var helt slut igår, då han gått upp 05:30 när Fredrik lämnat till dagmamma. Och sen busa han hela eftermiddagen och kvällen med sina kompisar ?. Vi åt fläskfilepasta, tog en promenad upp till centrum och handla lite gottis och sen satt vi och babbla hela kvällen när dom små hade somnat. Gick och la mig någon gång efter 01. Var lite tomt i sängen måste jag säga. Men de kan vara skönt att få sakna sin kärlek med och få lite tid ifrån varandra.

Ska alldeles strax hoppa in i duschen och göra i ordning mig. Har precis lagt Leon för lunchvilan. Sen efter mellis så ska jag åka och lämna av skrutt hemma hos sin mormor & morfar. Och jag & nadja ska förbi Haninge centrum och titta lite. Blir nog inge mer inlägg idag. Så önskar er en trevlig lördag & ta hand om er. Puss!

Älskar den här höstiga blomman som jag fick av mina föräldrar i födelsedagspresent ?77E2124D-1FAB-481E-9A35-EC31D344520D

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats