millagronstrand

Give and Take

Vill tipsa er om tatueringsstudion som jag går till och har gjort sedan jag var 18. Den allra första tatueringen jag gjorde var en stjärna på vaden tillsammans med min bästa tjejkompis nadja som gjorde en likadan. Jag är fortfarande nöjd med den, den ser precis likadan ut efter 5 år och det är en tatuering som har en fin betydelse för mig! Jag minns att jag redan då tänkte ”det här är rätt tatuerare.”

Knappt ett år senare gjorde jag en till, en text på höften. Efter den tänkte jag att ”bara en till”. Och ja, där var det kört haha. När jag var yngre så tyckte ja inte alls att det var fint med för mycket tatueringar på tjejer.. Tyckte att det såg smutsigt ut. Men smaken förändras med åren ? Jag är fortfarande inte klar, om man ens blir det hehe. Har redan börjat smida planer på en till när min sleeve är klar. Däremot så har jag verkligen tänkt igenom alla mina tatueringar väldigt länge, som denna sleeve skulle jag gjort förra året egentligen men då fick jag ju avboka den då jag blev gravid. Man ska inte göra impuls tatueringar .Det är ändå något man ska ha för livet. Jag brukar tänka ” är detta något som kommer passa när jag blir äldre? Kommer jag tröttna på detta motiv? Osvosv” en del grejer jag har velat göra tidigare men som jag väntat med är jag glad över att jag inte gjort! Men vill iallafall tipsa om min tatuerare, då han är så otroligt duktig! Har som sagt följt honom några år och hans utveckling dör aldrig ut. Vet att jag har läsare som inte bor i närheten, men han har många kunder som inte bor i Stockholmsområdet & det är ju värt att åka några mil för något som blir så otroligt bra!

Jerry tatuerar på Give And Take i Haninge, vid söderbymalmsskolan och ni kan kontakta honom på 076-318 50 31. Man får boka ganska snabbt då han är väldigt upptagen!

Här är mina tatueringar som han har gjort ?

image image image image image image image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats