millagronstrand

Visning av hus

Godmorgon måndag ⭐️

En ny vecka är här! En vecka med massa kvällsjobb och förhoppningsvis annat skoj med. Morgonen började ganska segt. Fredrik har fått sovmorgon hela helgen av Leon. Han har vaknat åtta, halv nio vilket han inte gjort sen han typ va spädbarn ?.. men med mig minsann, ska man gå upp helst så tidigt som möjligt haha! Så hade väl lite falska förhoppningar om att kanske få sova ut ja med ?. Sen blev man väl lite smått irriterad över att de inte finns en gnutta mjölk i kylen, så får dricka svart morgonkaffe.. de e ju sådär ?. Men jag hänger inte läpp för det.

Denna måndag bjuder på något väldigt intressant & spännande. Mamma å pappa kommer hit och ska vara barnvakt en stund efter jobbet, medan vi ska på visning. Vi ska alltså kolla på ett hus, ett hus tjugo minuter (med bil) härifrån. Man skulle nästan kunna säga att de ligger på landet haha för de ligger ganska öde. Och detta betyder verkligen inte att vi ska flytta nästa vecka & gå å bli husägare direkt. Vi ska titta för att de är intressant, för att få in en fot i hussökandet.. just detta hus tyckte ja va väldigt intressant, men sen kan man ändra uppfattning helt när man är där.

Är som sagt ledig från jobbet idag. Tänkte byta om och ta en promenad upp till affären alldeles strax. Köpa mjölk och lite annat behövligt. Sen måste jag betala räkningar och fixa lite andra måsten ?. IMG_0033Gör nu veckan till en bra en.

KRAM ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats